Terug Prijslijst Hoe werkt het?

Een baby op komst? Gefeliciteerd!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de ontwerpen van Grootzus! En als je zwanger bent, gefeliciteerd. Hier lees je alles over de kaarten en hoe je ze kunt bestellen.

1. Kies een formaat

De geboortekaartjes zijn in twee verschillende formaten te bestellen; dubbel vierkant 13×13 cm of enkel rechthoekig 10,5×21 cm.
Wil je een ander formaat? Laat me je wensen weten, dan vertel ik je de mogelijkheden.

2. Voorbeelden

Je kunt modelkaartjes van bestaande ontwerpen opvragen, als je even wilt zien en voelen hoe het ontwerp er op papier uitziet.
Vraag in het bestelformulier een voorbeeld kaartje per post aan.

3. Proefjes

Heb je een ontwerp gekozen? Mail je concepttekst naar Grootzus en vraag een persoonlijke, digitale proef aan (een pdf-bestand). Een eerste proefje is altijd gratis. Wil je vervolgproefjes ontvangen en bestel je uiteindelijk geen geboortekaartjes zijn de kosten 20 euro. Is het ontwerp naar wens en wil je zien hoe de kleuren er in het echt uitzien? Voor € 15,- krijg je een proefdruk (op papier).

4. Eigen inbreng

Wil je een andere kleur of een bepaald lettertype? De tekst is helemaal naar wens aan te passen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Wil je een foto van de grote zus of broer, jullie huis of stad verwerkt, een extra vogeltje of een uniek detail toevoegen? Of heb je andere leuke ideeën? Laat het weten! Afhankelijk van de wensen komen er extra ontwerpkosten bij.

5. In een envelop

Grootzus levert, als je dat wilt, mooie enveloppen in 30 verschillende kleuren op het juiste formaat. Laat ze vast bezorgen, zodat je vooraf de adressen kunt schrijven!

6. En dan is het zo ver

Het ontwerp ligt klaar en de enveloppen zijn geschreven. En dan wordt de baby geboren! Direct na de geboorte kun je Grootzus de naam van je kind doorgeven, met geboortedatum, tijd en geboortegewicht. Per mail, om schrijffouten te voorkomen!

7. Aangeleverd voor 10.00 uur

Gegevens die worden aangeleverd voor 10.00 uur worden direct verwerkt tot een digitale proef. Als die proef is gecontroleerd en goedgekeurd voor 12.00 uur, kan het bestand meteen naar de drukker. De volgende dag worden de kaartjes bij je thuis bezorgd. Iedere werkdag kun je ‘s ochtends deze gegevens aanleveren.

8. Aangeleverd na 10.00 uur

Als je na 10.00 uur de gegevens aanlevert, worden de kaartjes de volgende dag gedrukt. Je ontvangt de proef ruim op tijd om akkoord te kunnen geven.

9. Weekend

In het weekend liggen de drukpersen stil. Is je baby geboren op vrijdag na 10.00 uur, zaterdag of zondag? Dan lever je de gegevens voor maandag 10.00 uur aan, om voor 12.00 uur akkoord te kunnen geven. De kaartjes worden dinsdag thuisbezorgd.

10. Betaling

Als alles geleverd is, krijg je per post een factuur thuisgestuurd, die binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald moet worden.

11. Grootzus-artikelen

Tevreden over het ontwerp? Denk dan eens aan een mooi melamine bordje, een poster, een schilderij op canvas of een lampje met dezelfde afbeelding. Leuk voor in de kinderkamer en een prachtig aandenken aan de kraamtijd!

En zoek je inspiratie voor een naam voor je baby? Kijk op Zee van namen.