Terug Prijslijst Hoe werkt het?

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de ontwerpen van Grootzus. Hier lees je alles over de kaarten en hoe je ze kunt bestellen.

Dat het een speciale en persoonlijke dag gaat worden staat vast. Nu nog een kaart waarmee die bijzondere dag wordt aangekondigd.

Bij Grootzus kan je unieke en persoonlijke kaarten laten maken. Hier lees je hoe je ze kunt bestellen.

Het ontwerp

Heb je een keuze gemaakt uit één van de kaarten? In het bestelformulier kan je je wensen voor het persoonlijk maken van de kaart aangeven. Je ontvangt dan een e-mail met de mogelijkheden en ontwerpkosten. Als overeengekomen is wat de wensen zijn en jullie de benodigde foto’s hebben gestuurd, gaat Grootzus aan de slag om jullie persoonlijke ontwerp te maken! De proefjes ontvang je als PDF in je mailbox. Voor € 15,- kan je een proefdruk op papier aanvragen.

Tekst

Als de voorkant naar wens is, wordt het tijd om de tekst in de kaart te zetten. Misschien nodig je niet alle gasten voor ieder gedeelte van jullie huwelijksdag uit. Het is mogelijk verschillende tekstversies van je kaart te laten drukken, zodat iedereen de juiste informatie ontvangt. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden

In een envelop

Grootzus levert, als je dat wilt, mooie enveloppen in 30 verschillende kleuren op het juiste formaat.

Feest

Als het ontwerp helemaal naar wens is, kunnen de kaarten worden gedrukt. Binnen twee dagen wordt de doos met kaarten bij jullie thuis bezorgd. En kan het feest gaan beginnen!

Betaling

Na levering, krijg je per post een factuur thuisgestuurd, die binnen 30 dagen na de factuurdatum betaald moet worden.

Grootzus-artikelen

Tevreden over het ontwerp? Denk dan eens aan een schilderij op canvas met dezelfde afbeelding. Een prachtig aandenken!